Biobanat | Despre noi
8
page-template-default,page,page-id-8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Despre noi

New summer menus available from 12th Sept.

Cine suntem

Suntem o echipa de tineri proveniti din Banat, vestul Romaniei, adepti ai naturii si toate minunile pe care aceasta este capabila sa ni le ofere (iubim roadele ei si sanatatea), astfel ca am hotarat sa incepem acest proiect din dorinta de a sustine activitatea rurala a tinerilor fermieri si totodata de a le impartasi oamenilor bucuria de a savura licorile ei si sanatatea pe care ne-o dau, sa consume cat mai multe produse naturale, pur autentice romanesti, din iubire pentru patrie.

a
a
a

ISTORIA

Provocandu-ne imaginatia, am creat asa-zisele Fineturi Fine din Banat, bauturi ce au la baza marul, sau cum ne mai place sa il numim -regele fructelor, combinat cu sfecla, morcov, lamaie, ghimbir, telina si portocala -alte miracole ale naturii, bogate in vitamine si minerale datorita carora putem alege sa traim sanatos, intr-un corp sanatos si cu o minte sanatoasa.
Merele noastre provin din vestul Romaniei, Sannicolau Mare dintr-o livada imbelsugata si corect ingrijita. Acestea le preluam noi si cu multa prudenta incepem sa selectionam atent pentru a inlatura merele stricate sau pe cele cu urme de putregai. La fel procedam si cu fructele si legumele pe care le vom asorta cu acestea ,iar rezultatul vorbeste intotdeauna de la sine. Urmatorul pas este spalarea acestora, dupa care sunt tocate, iar mai apoi presate. Pe urma are loc pasteurizarea, aceasta avand aproape cel mai important rol in fabricarea sucului, fiind metoda prin care este asigurata conservarea produsului care este adus la o temperatura de aproximativ 82 de grade, pentru a nu lasa loc dezvoltarii florei patogene si fermentarii.Fara a-i mai fi adaugat nimic(apa,zahar,potentiatori de aroma etc.),am obtinut sucul dupa cursul cu atentie al celor mai bune fructe, sortate manual. (pe masa d-voastra ajunge un produs sigur, sanatos, nutritiv cu excelente proprietati antioxidante si de detoxifiere.

FUTURE

The exciting tastes of international cuisine in a superb interior of our newly opened Brooklyn gastro bar. The newly gentrified neighbourhood offers beautiful views.

Sometimes the simplest things are the hardest to find. So we created a new line for everyday life, All Year Round. Sometimes the simplest things are the hardest to find. So we created a new line for everyday life, All Year Round. Sometimes the simplest things. Sometimes the things are the hardest to find. So we created a new line for everyday life, All Year Round. Sometimes the simplest things are the

a
a