Biobanat | Citric
449
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-449,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Combinatie uluitoare, simpla si delicioasa intre cele mai cunoscute fructe, ofera o explozie de energie asigurand doza zilnica necesara de Vitamina C de care are nevoie corpul nostru pentru a ne mentine starea de sanatate optima.

 

Cunoscut si drept marul chinezesc, acest citric intareste imunitatea, combate hipertensiunea, insomnia si nervozitatea. Atat marul cat si portocala contribuie la arderea grasimilor si stimuleaza cresterea masei musculare.
Este recomandat sa se bea dimineata pe stomacul gol, sucul de portocale fiind digerat cu rapiditate de catre oranism. Bautura ideala atat pentru cei mici, intarind masa osoasa,cat si pentru adulti, incetinind procesele de imbatranire la nivel celular.
Portocala este bogata in vitamine, asigurand necesarul zilnic de vitamina C si minerale precum calciu, magneziu si fosfor, ceea ce o face fructul ideal pentru sezonul rece, cand imunitatea ne este pusa la incercare.

Pur si simplu invigoreaza simturile!

Category
produse