Biobanat | Rozel
447
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-447,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Un amestec intre fructe si legume tot mai des consumat, care imbina armonios aroma dulce cu cea usor picanta și gustul de mineral al sfeclei. Ce se intampla cand amesteci sucul proaspat de mere, morcovi si sfecla?
Obtii o bautura-minune care aduce organismului uimitoare beneficii.
Acest trio natural, pe langa ca are o eficienta deosebita in pastrarea sanatatii organelor responsabile cu detoxifierea, ficatul si rinichii, ajuta totodata la mentinerea sanatatii inimii si a sistemului circulator datorita carotenilor din sfecla si morcovi, care reduc nivelul colesterolului.

Sfecla rosie este una din legumele cu efecte curative miraculoase, avand impact chiar si asupra leucemiei si cancerului. Aceasta contribuie la imbunatatirea circulatiei sangelui din intregul nostru corp si echilibreaza nivelul de colesterol din sange datorita carotenilor.
Consumul zilnic al acestui amestec de suc cu sfecla rosie favorizeaza cresterea hemoglobinelor din sange, ceea ce scade riscul de aparitie a anemiei si altor boli de sange.
Favorizand cresterea hemoglobinelor din sange, anemia si alte boli ale sangelui pot fi evitate prin cosumul zilnic al acestui amestec de suc cu sfecla rosie.
Datorita procentului crescut de fibre, sfecla ajuta la buna functionare a aparatului digestiv si este foarte usor de digerat.

Sa nu uitam de portia necesara zilnica de sanatate!

Category
produse