Biobanat | Vanilla
445
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-445,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Se zice ca ”Un mar pe zi tine doctorul departe”. Cunoscut drept regele fructelor, marul este cel mai complex depozit de substante nutritive dintre toate fructele, fiind inzestrat din belsug cu vitamine precum A, B1, B2 si C si substante nutritive ca Magneziu, Fosfor, Fier, Potasiu si Pectina – fibra solubila care este continuta in coaja marului.
Fara adaosuri de apa, zahar sau alti indulcitori si fara a contine niciun fel de conservanti, sucul nostru de mere este pur, obtinut prin presarea merelor atent selectionate, iar la fiecare litru de suc pur BioBanat consumati mustul rezultat in urma stoarcerii a mai bine de doua kilograme de mere!

Un lucru ce ar trebui cunoscut de toti cei care se preocupa intr-adevar de sanatatea lor este capacitatea marului de a detoxifia ficatul. Dupa cum stim, ficatul este acel organ foarte important al sistemului digestiv, care daca nu actioneaza corect, intreg organismul uman are de suferit. Incaratura de toxine continuta in ficat incetineste arderea caloriilor si favorizeaza ingrasarea. Odata cu purificarea ficatului, sangele devine si el pur, ficatul avand rolul de a curata sangele de reziduuri.
Cura de detoxifiere a ficatului care tine intre 4 si 6 zile, consta in consumarea exclusiva a sucului nostru de mere. Este o adevarata minune, cu rezultate concrete si imediate.
Pentru ca nu are aciditate, marulu se poate numara printre putinele fructe care poate fi amestecat cu legumele. De aceea am avut inspiratia de a produce mai multe tipuri de suc de mere, amestecat cu alte legume si fructe alese, diferentiindu-se cu usurinta unele de celalalte prin unicitatea gustului pe care il ofera, reusind sa satisfaca si cele mai pretioase gusturi.

Vitalizeaza-ti corpul!

Category
produse