Biobanat | Produse
166
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-166,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Produse

New summer menus available from 12th Sept.

Marul

Cunoscut drept regele fructelor, marul este cel mai complex depozit de substante nutritive dintre toate fructele, fiind inzestrat din belsug cu vitamine precum A, B1, B2 si C si substante nutritive ca Magneziu, Fosfor, Fier, Potasiu si Pectina – fibra solubila care este continuta in coaja marului.
Fara adaosuri de apa, zahar sau alti indulcitori si fara a contine niciun fel de conservanti, sucul nostru de mere este pur, obtinut prin presarea merelor atent selectionate.
Se zice că ”Un mar pe zi tine doctorul departe”, iar la fiecare litru de suc pur BioBanat consumati mustul rezultat in urma stoarcerii a mai bine de doua kilograme de mere!

Pentru toti cei cu adevarat interesati de sanatatea lor, marul are un rol extrem de important in detoxifierea ficatului. Dupa cum stim, ficatul este acel organ foarte important al sistemului digestiv, care daca nu actioneaza corect, intreg organismul uman are de suferit. Incaratura de toxine continuta in ficat, incetineste arderea caloriilor si favorizeaza ingrasarea. Odata cu purificarea ficatului, sangele devine si el pur, ficatul avand rolul de a curata sangele de reziduuri.
Cura de detoxifiere a ficatului cu sucul nostru de mere este o adevarata minune, cu rezultate concrete si imediate.
Pentru ca nu are aciditate, merele se pot numara printre putinele fructe care pot fi amestecate cu legumele. De aceea am avut inspiratia de a produce mai multe tipuri de suc de mere, amestecat cu alte legume si fructe alese, diferentiindu-se cu usurinta unele de celalalte prin unicitatea gustului pe care il ofera, reusind sa satisfaca si cele mai sensibile simturi.

a
a

SATEMI seb

The exciting tastes of international cuisine in a superb interior of our newly opened Brooklyn gastro bar. The newly gentrified neighbourhood offers beautiful views.

Sometimes the simplest things are the hardest to find. So we created a new line for everyday life, All Year Round. Sometimes the simplest things are the hardest to find. So we created a new line for everyday life, All Year Round. Sometimes the simplest things. Sometimes the things are the hardest to find. So we created a new line for everyday life, All Year Round. Sometimes the simplest things are the